Xtreme Lashes

SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS ...Luxus kivitelben!

Xtreme Lashes2018-07-22T18:03:19+00:00

Project Description

Ne csak nézz… Láss kristálytisztán!

Ismered a női „szembeszédet”…? A tekintetben rejlő titkos üzenetek villanása, egy hunyorítás, egy tágra nyílt szempár… Mágikusan vonzó rejtjelek sokasága. A legfontosabb és a legőszintébb „fegyver”, lélektükör.
Tudtad, hogy a szempilláid adta „keret” teszi olyan huncuttá és igézővé a szemeidet? Hogy a hosszú pillák csábos kisugárzást, míg a sűrű szálak csillogóan tündöklő tekintet varázsolnak?
Az Xtreme Lashes minden női tekintetből kihozza a maximumot egy szempillantás alatt!

Az Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás Neked való…

  • …mert garantált a minőség!

  • …mert formásabb, ívesebb, hosszabb pilláid lehetnek – mégis természetes a hatás!

  • …mert érzékeny szem esetén is alkalmazható, hiszen a szépségipar egyik legbiztonságosabb ragasztójával illesztik a szálakat

  • …mert azonnali ápolt, sugárzó külsőt kölcsönöz akár kora reggel, vagy késő este – smink nélkül!

  • …mert kompatibilis szalonexkluzív termékeivel még tartósabbá tehető a meghosszabbított pilla.

Az Xtreme Lashes Magyarország

A szálankénti szempilla-hosszabbítás 15 évvel ezelőtt az Egyesült Államokban kezdte „hódító hadjáratát” a nők körében. A forradalom hamar begyűrűzött Európába, az Xtreme Lashes Magyarországon – 2008-ban- elsők között mutatta be a látványos szépségipari szolgáltatást. A luxus márka prémium minőségének köszönhetően piacvezetőnek számít a mai napig. Magasan képzett Stylistok, orvosi minősítésű, többszörösen ellenőrzött anyagok, professzionális applikálási technika, nemzetközi tanok. Ez az Xtreme Lashes sikerének titka!

Az Xtreme Lashes Stylistjai nemcsak a látványos, hanem a TÖKÉLETES design megalkotására törekednek. Szakszerűen – egyénre komponált – munkáik mind a természetes női szépség kiemelését hivatottak szolgálni a perfekcionizmus jegyében.
Az Xtreme Lashes − a szépségiparban egyedülálló módon – több, mint 600 féle műszempillát kínál a szakemberek számára. Ezzel lehetővé téve – a sablonos formák helyett – a legideálisabb, egyedi design kialakítását a szemforma adta pilla-tervezés során. Luxus a minőségben, luxus a kivitelezésben.

VENDÉGEIM MONDTÁK

Számomra rendkívül fontos vendégeim elégedettsége. Ezen törekvésem bizonyítékául, íme néhány vélemény, dicséret melyeket vendégeimtől kaptam. Ezek a kedves mondatok rendkívüli mértékben motiválnak engem, hogy munkámat a legmagasabb színvonalon végezzem.

Egy varázsló vagy, hétfő óta egy pillám se esett meg le. Másnál ennél többet fizettem, es pár nap elteltével már hullott le. Köszönöm a profizmusod.

Petra
Avatar 2

Hihetetlen, csodát tettél!! Pedig az érzékeny szemem miatt, már le is mondtam róla, hogy pilláim legyenek. KÖSZÖNÖM

Réka
Avatar 3

Még mindig Te vagy a legjobb. Imádom a reakciókat mikor megpillantják a szép dús a pilláim. 🙂

Dia